İHH BAŞKANI BÜLENT YILDIRIM, OKULUMUZDA GENÇLERİMİZLE BULUŞTU

Bülent Yıldırım, Okulunuzdaki İnsani Yardım Konulu Söyeşiye Katılarak Gençlerimizle Buluştu.

01.03.2024 236

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Avukat aktivist Fehmi Bülent Yıldırım, okulumuzun çok amaçlı salonunda öğrenci ve öğretmenlerin katılım gösterdiği ‘’İnsani Yardım, Sivil Toplum Kuruluşları ve Eğitim ‘’konulu söyleşi gerçekleştirdi.

Sözlerine Okul Müdürü Muharrem KAPTAN’a ve öğretmenlere teşekkür ederek başlayan Yıldırım, konuşmasına STK’nın ne olduğunu ve ne amaçla kurulduğuna dair bilgilerle devam etti.

Konuşmasında İHH’nın ( İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı) yapmış olduğu faaliyetlerden bahseden Yıldırım, ülkemizde ve dünyanın herhangi bir yerinde insanların yaşadığı acıları paylaştıklarını ve onlara yardım götürme gayretinde olduklarını dile getirdi..İHH’nın yaptığı ‘’yetim’’çalışmasına değinen Yıldırım, Kuveyt Türk Okulu bünyesinde de bu çalışmayı başlatmak istediklerini ve en azından her sınıfın yetim bir yetim kardeşi olması gerektiğinden bahsetti.

Sevgiyi paylaşmanın ve ihtiyaç sahiplerini fark etmenin önemini yineleyen Başkan, söyleşisini dinleyenlerin memnuniyetleri eşliğinde tamamlayarak öğrencilerimizin kendisine takdim ettiği çiçekle fotoğraf çektirerek okulumuzdan ayrıldı.

01-03-202401-03-202401-03-202401-03-202401-03-202401-03-2024