ŞİİR OKUMA VE KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMALARI

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla okulumuz ortaokul öğrencileri arasında düzenlediğimiz İstiklal Marşımızı güzel okuma ve lise öğrencilerimiz arasında düzenlediğimiz "Mehmet Akif ve Bağımsızlık" konulu kompozisyon yazma yarışmaları sonuçlanmıştır.

Kompozisyon yazma ve şiir okuma yarışmalarına katılan ve yeteneklerini sergileyen bütün öğrencilerimizi kutlar; başarılarının devamını dileriz.

Yarışmaların gerçekleştirilmesinde ve jürilerde görev alan okulumuz Türkçe Öğretmeni Ömer TEKDEMİR'e, Türk Edebiyatı Öğretmeni Yaşar ŞEPİK'e, Türkçe Öğretmeni Recep ZEVFİ'ye, Tarih Öğretmeni Ömer BALIBEY'e ve Müzik Öğretmeni Canan YILDIZ'a teşekkür ederiz.

08.03.2023 388

08-03-2023